Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2010, 11:28
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
w przeciwieństwie do większości zespołu potrafi za to kiwnąć i biegać. I mu się chce. Mamy oczywiście Wojtka Łobo, który potrafi przyjąć i dośrodkować. A nawet strzelić. Dwa razy na sezon. Kwestia gustu, Marszałku.

Bycie oryginalnym w osądach jest kuszące, wiem : ) znałem kiedyś takiego jegomościa, który przyczepiał się do Sobola, ze nie potrafi piły rzucić. Za to uwielbiał Kirma, bo to atleta. Specyfika pozycji i zadań na boisku jest ważna, no nie?
Oj błędnie odczytujesz. Zresztą sam przeczytaj co napisałeś. Juz tak nisko upadliśmy,że facet,który biega i wlaczy zasluguje na miano nie wiadomo kogo. W kontekście sprzedaży,bo tak padło nazwisko Małeckiego uważam,ze zapotrzebowanie na takiego kopacza nie występuje. Kiwnąć ale,że co ,że drybler z niego?Tak jak on to kiwac umieją w Serie C i pochodne.Biegać,no to fakt,czyni go to porządanym w każdym klubie na świcie. Niespotykana umiejętność. Przeciez on ma braki techniczne widoczne dla średnio widzących. Bogu nie załamuj mnie,że tego nie widzisz.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując