Bóg Trybun (objawion) napisał(a):

w przeciwieństwie do większości zespołu potrafi za to kiwnąć i biegać. I mu się chce. Mamy oczywiście Wojtka Łobo, który potrafi przyjąć i dośrodkować. A nawet strzelić. Dwa razy na sezon. Kwestia gustu, Marszałku.
Bycie oryginalnym w osądach jest kuszące, wiem : ) znałem kiedyś takiego jegomościa, który przyczepiał się do Sobola, ze nie potrafi piły rzucić. Za to uwielbiał Kirma, bo to atleta. Specyfika pozycji i zadań na boisku jest ważna, no nie?
|
Oj błędnie odczytujesz. Zresztą sam przeczytaj co napisałeś. Juz tak nisko upadliśmy,że facet,który biega i wlaczy zasluguje na miano nie wiadomo kogo. W kontekście sprzedaży,bo tak padło nazwisko Małeckiego uważam,ze zapotrzebowanie na takiego kopacza nie występuje. Kiwnąć ale,że co ,że drybler z niego?Tak jak on to kiwac umieją w Serie C i pochodne.Biegać,no to fakt,czyni go to porządanym w każdym klubie na świcie. Niespotykana umiejętność. Przeciez on ma braki techniczne widoczne dla średnio widzących. Bogu nie załamuj mnie,że tego nie widzisz.