Wyświetl pojedynczy post
RoS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2010, 08:09
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Pozwol ze zwroce uwage na jedna rzecz: wymagasz intepretacji slow ludzi na takich samych zasadach jak Wojewodzkiego ale celowo zapominasz jakim czlowiekiem jest Wojewodzki i jego program a jakim byl, przynajmniej takie mial checi, Pospieszalski.
Nic nie zapominam. Po prostu razi mnie, gdy Wojewódzki ma prawo głosu a prosty lud nie. A jeśli tak to jest to uważane za skandal.

Jasne ze ci wolno, czemu niby nie? Ale sie potem nie dziw jak ktos przyrowna pajaca Wojewodzkiego do pajaca Jarka Kaczynskiego albo bedzie stosowal podobne porownania.
Mogłeś porównac Wojewódzkiego do Pospieszalskiego ale dlaczego wstawiłeś tutaj Jarka Kaczyńskiego? Wybacz ale stosując takie porównania robisz po prostu pajaca z siebie.

Ja np innych rzeczy bym wymagal od tego co powie Doda a tego czym uraczy mnie np jakis biskup. Po prostu inne standardy, inne spoleczne plaszczyzny aktywnosci, ktore przycinaja sie po prostu rzadko.
Ale co to ma do rzeczy bo nie rozumiem? Pozwolono się wypowiedzieć pewnej grupie ludzi, i powiedzieli to co myślą (może było tendencyjne ale było to też autentyczne)a że to się nie zgadza z tym co wy myslicie to trzeba im zamknąc usta?