DysoN napisał(a):

|
Pozwol ze zwroce uwage na jedna rzecz: wymagasz intepretacji slow ludzi na takich samych zasadach jak Wojewodzkiego ale celowo zapominasz jakim czlowiekiem jest Wojewodzki i jego program a jakim byl, przynajmniej takie mial checi, Pospieszalski.
|
Nic nie zapominam. Po prostu razi mnie, gdy Wojewódzki ma prawo głosu a prosty lud nie. A jeśli tak to jest to uważane za skandal.
DysoN napisał(a):

|
Jasne ze ci wolno, czemu niby nie? Ale sie potem nie dziw jak ktos przyrowna pajaca Wojewodzkiego do pajaca Jarka Kaczynskiego albo bedzie stosowal podobne porownania.
|
Mogłeś porównac Wojewódzkiego do Pospieszalskiego ale dlaczego wstawiłeś tutaj Jarka Kaczyńskiego? Wybacz ale stosując takie porównania robisz po prostu pajaca z siebie.
DysoN napisał(a):

|
Ja np innych rzeczy bym wymagal od tego co powie Doda a tego czym uraczy mnie np jakis biskup. Po prostu inne standardy, inne spoleczne plaszczyzny aktywnosci, ktore przycinaja sie po prostu rzadko.
|
Ale co to ma do rzeczy bo nie rozumiem? Pozwolono się wypowiedzieć pewnej grupie ludzi, i powiedzieli to co myślą (może było tendencyjne ale było to też autentyczne)a że to się nie zgadza z tym co wy myslicie to trzeba im zamknąc usta?