element napisał(a):

|
Czekam tylko na podpisik "KASPER WON!" niejakiego "tomasz_19".
|
Nie martw się, nie doczekasz się... nikt trzeźwo myślący (a w tym ja) nie oczekuje od trenera, który jest w tym klubie od 2 miesięcy, że zmieni oblicze tej drużyny w trymiga.... a na prawdę chylę czoła za te kilka meczy bez porażki i straty bramki, w ogóle lubię Kaspra... to po pierwsze.
Nie wiem, do prawdy o co Ci chodzi człowieku, że czepiasz się akurat mnie... chcę Ci tylko przypomnieć, że każdy tu na tym forum ma prawo do własnej opinii, nawet takiej z którą Ty nie musisz się do końca zgadzać... (zapewne jesteś wielkim orędownikiem pozostawienia mizernego Skorży, który nawet drużyny nie potrafi przygotować do kolejnej rundy, co udowodnił multum razy) Nie będę się z Tobą sprzeczał bo to takie dziecinne, to ostatni kontr komentarz w Twoją stronę, ale na przyszłość pamiętaj, że tylko krowa nie zmienia zdania....
a co do samego meczu to...
mam nadzieję, że wygramy mecz z Legią i wrócimy z dalekiej podróży... nie ma innej opcji jak tylko zdobyć mistrza i znów powalczyć o LM!!!! Kurde Panowie zepnijcie się na te 3 ostatnie mecze i pokażcie kibicom, że macie jaja i potraficie walczyć do końca!!!