wolfy napisał(a):

Weź się człowieku nie ośmieszaj. Ten Twój "skrót myślowy" to przykład kompletnego zbydlęcenia debaty publicznej - zaśpiewałeś w jednym chórze z Figurskim i Wojewódzkim. Załapałeś po niewczasie jak bardzo przegiąłeś, ale nie oszukujmy się - tu nie można mówić ani o uczciwości, ani nawet o przyzwoitości w dyskusji. Operujecie ohydnymi zbitkami doszukując się chorych analogii - znany w internecie "argument w postaci Hitlera".
Razem z kolegą Wattsem dopuściliście się podłej manipulacji, zrównując nielubianego polityka do pary najkrwawszych w historii dyktatorów.
Z Wami dyskutować?
Następnym razem zastanówcie się, czy faktycznie jesteście prześladowani za poglądy, czy może po prostu wzbudzacie w ludziach obrzydzenie tym, co za nie uważacie.
Szukajcie sobie dalej podobieństw między PiS i NSDAP - na zdrowie. Złośliwie nie mam zamiaru w to ingerować, może niektórzy przejrzą na oczy i zrozumieją, z kim mają do czynienia.
Niech Was zobaczą.
|
Darował byś sobie bo nie podejrzewam Cię być nie skumał o co mi chodzi.
1.Wcale nie sądzę bym w czymś przegiął - by porównania były konkretne , muszą być obrazowe, a że obrażą kogoś - to już nie moja sprawa
2.Podłej manipulacji to wg mnie dopuściło się TVP a nie ja czy Watts - a szczególnie nie Wojewódzki z Figurskim - oni powiedzieli to co myślą, tak jak ja - program w TVP to dla mnie czysta manipulacja bo punkt widzenia stacji i osób nią rządzących przerzucili na 'zwykłych ludzi'.To jest właśnie propaganda w czystej postaci - wybrać sobie ludzi - nagrać ich i wrzucić ich jako 'słowo ludu'.
3.Ty też następnym razem zastanów się przed atakiem czy faktycznie masz argumenty ,bo wg mnie walisz ślepakami - by tylko przywalić.
Ja wyraziłem tylko swój punkt widzenia, który wolno mi wyrazić a jeśli nie rozumiesz skrótów myślowych, powoływania się na standardy i osoby które przeszły do historii jako najważniejsze z danego tematu, to sorry.
4.Ja to co piszę to jest moje i tylko moje zdanie - nigdy nie sądziłem że to jedyna prawda ale o jedno proszę - napisz że piszę bzdury a nie zarzucaj mi manipulacji czy tego że budzę obrzydzenie bo wydaje mi się każdy kto myśli inaczej niż Ty, wzbudza w Tobie obrzydzenie.
Pisz za siebie a nie za bliżej nie sprecyzowanych ludzi, chyba że masz zamiar kopiować styl sambo którego stać tylko i wyłącznie na odezwy do tych debili którzy śmią myśleć inaczej niż on.