Adenalix napisał(a):

|
STARY WIŚLAKU krzepisz serca, jednak zostalismy w tym sezonie tyle razy wystawieni na ciężką próbę w najmniej oczekiwanym momencie (Leviadia, Arka, Bełchatów, Korona) i przegraliśmy wszystko co najbardziej prestiżowe (Lech, Legia, Cracovia), że ciężko o optymizm... Oczywiście my kibice nie poddamy się, ale najwazniejsze, żeby piłkarze Wisełki wzięli przykład z nas - kibiców i wyszli z wiarą w końcowy sukces i co ważne - we własne umiejętności.
|
Pisałem i piszę aby podnieść nas wszystkich na duchu...takie było moje zamierzenie...to primo.
Wiem, że w obecnym sezonie byliśmy wszyscy wystawiani na ciężką próbę i to na każdym froncie rozgrywek.
Pisząc w końcowym antrakcie przed meczem z Legią a może i w następstwie rozgrywek z Cracovią i Odrą chciałbym by nasze Gwiazdeczki były świadome o co walczą i jaka jest przed nimi przyszłość...
...chciałbym też, by symbol jaki noszą na piersi jest tym najważniejszym i zobowiązującym do tego jak nasza Flaga Narodowa.
A zatem do boju Wisełko!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.