darek olszówka napisał(a):

do Arapaho, PiotrG i Markus: dziękuję za weryfikację tych danych.
Z tego co wiem to murawa ma być obniżona 80 cm ze środków, które już są, bo pozostały z planowanych parkingów podziemnych. IT ma być w tych 75 mln. Ale nie ma środków na wykończenie trybuny północnej D. Nie widzę też środków na kołowroty i monitoring. To jest kolejny poważny problem! Ponoć nie będzie przetargu ma murawę i te dodatkowe prace, ale zlecenie obecnemu wykonawcy. Nie wiem co z krzesełkami, bo mieli wystawić na dniu otwartym, a nie wystawili. Poczekajmy na odpowiedź na interpelację, zobaczymy co prezydent odpowie i będziemy pytali dalej o te sprawy, które nie zostały teraz ujęte lub mamy sprzeczne informacje...
ps. z tych wyliczeń wynika, że na te prace potrzeba 75,06 mln, a rada ostatnio przegłosowała 72,9 mln, czyli kolejna nieścisłość... bo brakuje więc 2,16 mln na te zadania, a co z pozostałymi?!
|
Monitoring - mam nadzieje jest w zakresie IT.Mam nadzieje ze jest tam tez telebim.
Wykończenia północnej nie ma - i jak stwierdził gośc z Polimexu - nawet jak im to teraz zlecą to nie zdażą więc czekaja nas jeszcze trudne chwile.NA telebim prawdopodobnie czeka sie min. kilka miesięcy więc na 100% też nie będzie go na wschodniej w lipcu br.
Kilka pytan skreslilem do Wykonawcy na gg ale chetnie bym sie spytal SSA o co oni pytaja i co robią w kwestii stadionu bo wyglada na to żę przez brak prezesa od listopada więc niestety bezpośrednio przez B.C. o którym nigdy złego slowa nie powiedziałem - SSA zachowuje się jakby zarzadzała klubem z okręgówki