Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2010, 10:55
Cytat:
Razem z kolegą Wattsem dopuściliście się podłej manipulacji, zrównując nielubianego polityka do pary najkrwawszych w historii dyktatorów.
Sugerujesz, że jestem na tyle niesprawny umysłowo żeby porównywać Kaczyńskiego do Stalina? Czy Ty w ogóle jesteś w stanie czytać ze zrozumieniem? Boże...

Cytat:
Następnym razem zastanówcie się, czy faktycznie jesteście prześladowani za poglądy, czy może po prostu wzbudzacie w ludziach obrzydzenie tym, co za nie uważacie.
Nigdzie nie napisałem że czuję się prześladowany. Czułbym się prześladowany gdyby np. spuszczono mi lanie na stadionie, gdybym dalej chodził na mecze w koszulce ze swoim nickiem na plecach

Cytat:
Szukajcie sobie dalej podobieństw między PiS i NSDAP - na zdrowie. Złośliwie nie mam zamiaru w to ingerować, może niektórzy przejrzą na oczy i zrozumieją, z kim mają do czynienia.
Niech Was zobaczą.
Co Ty pleciesz. Jakie NSDAP. Człowieku Kto tu szuka jakichś podobieństw do MORDERCÓW i propagatorów nazizmu, dlaczego wszyscy dookoła chcą mi (i 1q2) wcisnąć w usta jakieś kosmiczne poglądy, stalinizm, leninizm i jeden Bóg wie co jeszcze.

Wasze zacietrzewienie zniekształca wam wszystko co widzicie wokół siebie.

Może teraz lepiej?
Ostatnio edytowane przez Watts : 03.05.2010 o godz. 11:08.