1q2 napisał(a):

|
Akurat może nie jestem odpowiednią osobą do krytyki bo sam rzuciłem postać Leni Riefenstahl jako koleżankę 'po fachu' , Janka i Ewy - ale to był skrót myślowy i mam nadzieje że u Ciebie było podobnie.
|
Weź się człowieku nie ośmieszaj. Ten Twój "skrót myślowy" to przykład kompletnego zbydlęcenia debaty publicznej - zaśpiewałeś w jednym chórze z Figurskim i Wojewódzkim. Załapałeś po niewczasie jak bardzo przegiąłeś, ale nie oszukujmy się - tu nie można mówić ani o uczciwości, ani nawet o przyzwoitości w dyskusji. Operujecie ohydnymi zbitkami doszukując się chorych analogii - znany w internecie "argument w postaci Hitlera".
Razem z kolegą Wattsem dopuściliście się podłej manipulacji, zrównując nielubianego polityka do pary najkrwawszych w historii dyktatorów.
Z Wami dyskutować?
Następnym razem zastanówcie się, czy faktycznie jesteście prześladowani za poglądy, czy może po prostu wzbudzacie w ludziach obrzydzenie tym, co za nie uważacie.
Szukajcie sobie dalej podobieństw między PiS i NSDAP - na zdrowie. Złośliwie nie mam zamiaru w to ingerować, może niektórzy przejrzą na oczy i zrozumieją, z kim mają do czynienia.
Niech Was zobaczą.