Mateusz91 napisał(a):

|
Tak sie składa że autor tego felietonu, którego określiłeś głąbem jeździ po wsiach i pięknych polskich stadionach za Wisłą, I ma powody do takiej a nie innej opinii na temat naszego wspaniałego coacha vel 96 000 złotych za nic. Te pieniądze też można było przeznaczyć na dobrych piłkarzy. Nie uważasz podobnie. Ale oczywiście okrzyknijmy go cudotwórcą. I na temat SKWK sie więcej nie wypowiadaj bardzo Cie prosze podobnie jak w sprawie naszego byłego niestety trenera. Jeżeli pomoc przy akcjach charytatywnych nazywasz wchodzeniem głęboko w dupe, to gratuluje światopoglądu...
|
Jak ja, kolego sympatyczny, jeździłem za Wisłą, to jeszcze była zgoda z Widzewem, której Ty nie pamiętasz, bo byłeś dopiero w planach. Podobnie jak większość gości z SKWK. I nie będziesz mi mówił, czy i na jaki temat mam się wypowiadać, bo po to jest forum. I póki stosuję się do jego zasad, nie obrażam i nie używam wulgarnych słów, to mam prawo pisać tutaj posty i wyrażać moje zdanie.
A jak będziesz miał tyle wyjazdów co ja, to wtedy będziesz miał prawo mnie krytykować. Na razie słuchaj co mówią starsi i wyciągaj wnioski.