Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2010, 23:12
a prawda jest taka ze jestesmy rozpieszczeni jak ci pilkarze. Pilkarze gwiazdorza uderza im sodowka do glowy i czesci kibicow tez. Gramy caly sezon na wyjazdach, przed sezonem mysle ze nawet 2 miejsce bysmy przyjeli z ucalowaniem reki ale i tak narzekamy bo myslimy ze zawsze musimy miec pierwsze miejsce. Ale co tu duzo pisac, pilkarzom sie nie chce grac a kibicom sie nie chcialo jezdzic za druzyna kilka km do Sosnowca, to kto tu jest frajerem? Pilkarze ktorym nie chce sie grac z ambicja czy kibice ktorzy wymagaja a jak cos trzeba od siebie dac, poswiecic swoj czas dla Wisły to maja na nia wyjebane? A moze i kibice i pilkarze to frajerzy? A pozniej nadchodzi mecz z Legia czy feta i nagle brakuje krzeselek na stadionie, ale jak gramy z Odra to **** z ta Wisła niech se graja a ja skomentuje postawe pilkarzy ogladajac wygodnie mecz w tv. Wiem wiem ja tez jestem .....m bo nie chodze na mecze tylko ze ja mam 4 razy tyle co Wy mieliscie do Sosnowca, nikt mi pod dupe nie podstawi pocigu i nie zalatwi wszystkiego od A do Z, ale co z tego nawet jak sie cos zalatwi kibicom Wisły to maja na to wyjebane bo oni to nie beda placic za pociag bo wola jechac autem, a w ogole to pociag ma nieladny kolor i na mecze tez mozna z tego powodu nie jezdzic. Nie pije tu do konkretnych osob ale prawda jest taka ze pewnie co drugi co tk narzeka to ma wyjebane na klub i tylko od niego wymaga a jak cos trzeba dac i samemu zawalczyc to pojawiaja sie schody. Moze wiec mniej wymagajmy bo obecnie to zarowno pilkarzom jak i nam sodowa do lba uderzyla.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.