Wyświetl pojedynczy post
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2010, 22:30
Nie wiem na czym, oprócz oczywiście ślepej kibicowskiej wiary, niektórzy opierają nadzieje na to, że nasze dziewczyny ugrają 3 pkt w Wawce. Zaryzykuję twierdzenie, że obecna runda jest najgorszą od czasów wejścia Cupiała do Wisły. Wiem wiem trzy lata temu było 8 miejsce i w ogóle. Jednak nawet wtedy nie wdupiliśmy tylu meczów co obecnie. Gdy patrzę na tych wszystkich Brożków, Boguskich, Kirmów, Łobodzińskich i Alvarezów to naprawdę nie widzę światełka w tunelu. Żeby wygrać trzy mecze do końca sezonu potrzebny jest totatlny pozytywny przełom w grze. Po tym co zobaczyłem w piątek po prostu w to nie wierzę. Pół biedy z tym. W zasadzie pewne jest, że będziemy grali w pucharach. Pytam się kim i jak? Pewnie jeszcze z sentymentem wyrównane boje z Levadią powspominamy.

A co do ogólnych narzekań na ligę, to od kilku lat co roku mówi się, że tak słabej ligi jeszcze nie było i mistrza zdobywa najsłabsza drużyna w historii. Co roku wydaje się, że gorzej być nie może, a jednak co roku okazuje się, że owszem może
:/
Odpowiedz cytując