Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2010, 15:29
Mango napisał(a):Wyświetl post
Witam .

Chciałem poruszyć irytujący zapewne nie tylko mnie problem chęci przemaszerowania dewiantów ( czytaj pedałów i lezb ) z rynku krakowskiego na królewski wawel ... Czy jako rodowici POLACY i KRAKUSI możemy na to pozwolić ? Czy chcemy by nasze dzieci przyglądały się dwóm trzymającym sie za ręce i obmacujących się pedałów tudzież lesbijek ? Czy tak chcemy by wyglądał nasz naród - nasze piękne miasto . Oczywiście nie nawołuję tu do huliganki tudzież przemocy na tle rasowo etnicznej . Chodzi tylko o zebranie się naprzeciw nim i głośno wyrazić nasze zdanie o tym , że nie mają wstępu na wawel ... Dla wtajemniczonych do kontrparady dołaczają się takie organizacje jak onr, nop i mw . Pokażmy dewiantom , ze my WIŚLACY staniemy po stronie błogosławieństwa rodziny bożej ( tej prawdziwej ) Zbierzmy się tłumnie a jest to o godzinie 14:00 na płycie rynku czyli przed meczem z Odrą i przed fetą poćwiczmy gardła , pokażmy Polsce nasze poglądy i to , ze stoimy po stronie moralności . NIE POZWÓLMY dewiantom opanować miasta w naszaym WIŚLACKIM DNIU !!

liczę na odezwę
DrewniaQ napisał(a):Wyświetl post
Dobry patent to kupić najtańszy tusz do drukarek (10zł?), wziąć strzykawkę i elegancko wprowadzić farbę do jajka. Następnie w celach wiadomych miotać ile sił. Tusz jest bardzo trwały, nie da się go zmyć.
Brawo. Oto postawa godna naśladowania. Uff, nasze dzieci są uratowane. Na szczęście są jeszcze tacy ludzie jak DrewniaQ, bo to tylko dzięki nim nasze miasto nosi miano "królewskiego".
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..