Cytat:
|
Remis po obronie Częstochowy to max co możemy wywieźć ze stolicy. Przy takim poziomie nie-chcenia zdobycia mistrza nie szans na nic więcej. Z grą taką jak w piątek nawet nie zbliżymy się do bramki Muchy
|
a dlaczego swoje teze opierasz na ostatnim meczu z Korona? Mecz meczowi nierowny. Ja moge isc twoim tropem i napisac ze po niezlym meczu z Lechem to rozjebiemy ta Legie w****u.
Cytat:
|
Legia gra podobnie słabo jak Wisła ale mimo wszytko widać większe zaangażowanie, większą odpowiedzialność w jej grze. Przykładowo, takie stałe fragmenty we Wiśle, to jest niemal sabotaż.
|
No to nie wiem co za mecze Legii ogladasz bo ja ogladajac ich ostatnie mecze widze jak maja na wszystko wyjebane za to nasi pilkarze chociaz w drugich polowkach sie staraja. Aaaa przepraszam to zaangazowanie Legii to dobrze wykonywane rzuty wolne, no tak jesli patrzec na ten element to oni sie bardzo angazuja w gre a my wcale
Cytat:
|
wydaję się, że bardziej stanowią drużynę, nie mają tylu pretensji na boisku do siebie nawzajem, do sędziów i całego Świata
|
A ja odwracam kota ogonem i podaje kontrargument ze nie maja pretensji co siebie i calego swiata bo maja wyjebane na swoja druzyne i Legie bo dla kogo maja grac jak kibice ich wysmiewaja.
Ale oczywiscie ty jako glowny placzek tak sobie zaklałes rzeczywistosc ze wyszlo ze Legia jest na fali, angazuje sie w gre, jest zgrana a Wisla w tej chiwli im do piet nie dorasta. Płacz dalej

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.