Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2010, 14:08
Cytat:
Remis po obronie Częstochowy to max co możemy wywieźć ze stolicy. Przy takim poziomie nie-chcenia zdobycia mistrza nie szans na nic więcej. Z grą taką jak w piątek nawet nie zbliżymy się do bramki Muchy
a dlaczego swoje teze opierasz na ostatnim meczu z Korona? Mecz meczowi nierowny. Ja moge isc twoim tropem i napisac ze po niezlym meczu z Lechem to rozjebiemy ta Legie w****u.

Cytat:
Legia gra podobnie słabo jak Wisła ale mimo wszytko widać większe zaangażowanie, większą odpowiedzialność w jej grze. Przykładowo, takie stałe fragmenty we Wiśle, to jest niemal sabotaż.
No to nie wiem co za mecze Legii ogladasz bo ja ogladajac ich ostatnie mecze widze jak maja na wszystko wyjebane za to nasi pilkarze chociaz w drugich polowkach sie staraja. Aaaa przepraszam to zaangazowanie Legii to dobrze wykonywane rzuty wolne, no tak jesli patrzec na ten element to oni sie bardzo angazuja w gre a my wcale

Cytat:
wydaję się, że bardziej stanowią drużynę, nie mają tylu pretensji na boisku do siebie nawzajem, do sędziów i całego Świata
A ja odwracam kota ogonem i podaje kontrargument ze nie maja pretensji co siebie i calego swiata bo maja wyjebane na swoja druzyne i Legie bo dla kogo maja grac jak kibice ich wysmiewaja.

Ale oczywiscie ty jako glowny placzek tak sobie zaklałes rzeczywistosc ze wyszlo ze Legia jest na fali, angazuje sie w gre, jest zgrana a Wisla w tej chiwli im do piet nie dorasta. Płacz dalej
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując