Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 21:35
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
nie wiem dlaczego ale oni wchodza w mecz bez koncentracji
dopiero w szatni dostana opie...l i zaczynaja myslec
Jak to dlaczego? Bo są gwiazdami, a trener przed meczem niech sobie gada- przecież oni wiedzą lepiej i nie będą się przemęczać z jakąś tam drużyną z polskiej ligi (nie mówiąc o zawodnikach z jakiejś tam ligi estońskiej). Przegrywają ze wszystkimi, którym chce się grać i przed nimi się nie kładą, ale potem przyjdzie taka wygrana jak ta ostatnia z Piastem i oni znowu są najlepsi na świecie i potem znowu szok, że jednak wystarczy, że tym drugim się chce i jest w tył. Piszecie co chwilę o tym, że trzeba kupić itd. nie wiadomo jak wielu piłkarzy, ale jak dla mnie podstawą jest sprzedanie (pozbycie się) z 4-5 z aktualnej kadry, a wszystkim po równo powinno się obniżyć pensje o 1/4. Nawet Małeckiemu czy Sobolowi, którzy grają nieźle ostatnich kilka meczy- niech się w****iają na kolegów z drużyny, że przez ich łajzowatość zarobią mniej.

Sytuacja w tabeli się skomplikowała, ale nawet jeśli zdobędziemy tego mistrza, to i tak niesmak po tym sezonie będzie ogromny (na pewno znacznie większy niż radość z mistrzostwa). Amica jeszcze pogubi punkty- o to jestem dziwnie spokojny. Kwestia jest taka, żeby te łajzy (piłkarze Wisły) zdobyły tych punktów komplet, co jest raczej niemożliwe patrząc na ich dyspozycję.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując