HEDu napisał(a):

|
Ba. Chudy i długi garbusekco sie ciagle przewraca. Ale co najwazniejsze, umie zrobic przewage czy to minieciem czy otwierajacym podaniem (ale niektorym i tak nie chce sie do nich wychodzic bo nikt nie biega). Malo mamy takich pilkarzy.
|
Ba preferuje bardziej techniczny futbol a w naszej ekstraklasie w nie których meczach gra się mocno, zdecydowanie i nie ma tu miejsca na ładną techniczna grę.
tofik napisał(a):

Meczu nie widziałem i chyba dobrze, bo zakłóciłby on błogi stan odpoczynku i relaksu 
Ale kolejna porażka w rozmiarze 1:0...chyba jasne jest, że nie potrafimy odwrócić losów spotkania.
Za mało amunicji. Z przodu - pomoc niekreatywna, atak nieskuteczny i jest jak jest.
Mistrza jeśli się uda wygrać, to jak zwykle będę uradowany, ale to chyba maximum na co stać tę drużynę. W pucharach czeka Levadia, czy inne FBK Kaunas.
PS. Tak podejrzewałem, ze w temacie płacz i lament hehe.
|
Nie do końca:
Wisła Kraków - Polonia Bytom 1-1 przy prowadzeniu Polonii
Ruch Chorzów- Wisła Kraków 1-3 przy 1-0 dla Ruchu
Polonia Bytom - Wisła Kraków 1-3 przy 1-0 dla Polonii
więc w jakimś stopniu potrafimy wyjść z opresji.
Choć wiadomo więcej było meczy kiedy nie daliśmy rady odrobić 1-0
Legia, Cracovia, Arka, GKS, Korona, Lech
Nie którzy to już rozdali medale na koniec sezonu, stwierdzając że zarówno Lech i Legia wygrają wszystko jak leci a Wisła nie.
Zostało 3 mecze więc spokojnie jesteśmy liderem i to od nas zależeć będzie czy dalej nim będziemy.
JarTSW faktycznie, masz rację nie zauważyłem.