Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 18:38
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Crazykaro
A do mnie gość z Polimexsu powiedział że pod tym betonowym daszkiem na wschodniej będą szyby już niedługo montować , nic nie wspomniał o jakiś barierkach . Dodał że z tamtego miejsca jest naprawdę bardzo fajny widok na Kraków.

jak ktos bedzie chcial fajny widoczek na Krakow to sie wybierze na kopiec Kosciuszki..
stadion za blisko... pół miliarda złotych
(SIC! sam nie wierze ze to pisze) a on w 100% nie bedzie zakryty / zadaszony.. to sa jakies jaja.. wystarczy ze zostawia ochydne szczeliny w naroznikach.. niech chociaz tyly C zakryja (tak jak to jest na D i E) a nie dziura za dziura co dwa kroki rozdupcone na 10 metrow
zeby tego bylo malo elewacja gorsza niz na bloku budowanym po 2 wojnie swiatowej.. i zapewne takie sciany zostawiaja (jakie juz sa na D i E)

zreszta jak sami widzicie.. jednym mowia co innego, drugim co innego.. mnie ma sensu nawet sie pytac co i jak na to wychodzi.. bo chocby powiedzieli 'tak' to za miesiac sie okaze ze jednak 'nie' i takie bledne kolo

filip74 napisał(a):
A ciekawa sprawa tyczy telebimu na głównej z tego co gość mówił na pewno nie będzie tak samo na środku jak na wschodniej , coś mówił o narożniku a potem o okrąglaku .

to bylo by dosc logiczne.. bo ci na srodku na gorze C nie widzieliby telebimu na A/B i na odwrot.. a tak tylko osoby na C nie beda widziec telebimu zamieszczonego na ow trybunie (chyba ze zrobia dwustronny.. obraz na przodzie i na tylach, nie wiem jak to sie fachowo nazywa.. i to jest najlepsze rozwiazanie) no wiec najlepszym rozwiazaniem jest okraglak.. jest tam taki deptak, dosyc spory.. i gra .. bo do naroznika sobie nie wyobrazam.. pol naroznika zaslonilby ... no chyba ze jakis miniaturowy albo zamieszczony na dachu .. zart

chyba ze dadza takie telebimy z obrazem na prodzie i tylach.. to nie bedzie problemu zeby go zamiescic na A/B
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.05.2010 o godz. 18:43.
Odpowiedz cytując