|
Senior Member
|

01.05.2010, 18:38
|
filip74 napisał(a): 
Crazykaro
A do mnie gość z Polimexsu powiedział że pod tym betonowym daszkiem na wschodniej będą szyby już niedługo montować , nic nie wspomniał o jakiś barierkach . Dodał że z tamtego miejsca jest naprawdę bardzo fajny widok na Kraków.
|
jak ktos bedzie chcial fajny widoczek na Krakow to sie wybierze na kopiec Kosciuszki..
stadion za blisko... pół miliarda złotych (SIC! sam nie wierze ze to pisze) a on w 100% nie bedzie zakryty / zadaszony.. to sa jakies jaja.. wystarczy ze zostawia ochydne szczeliny w naroznikach.. niech chociaz tyly C zakryja (tak jak to jest na D i E) a nie dziura za dziura co dwa kroki rozdupcone na 10 metrow
zeby tego bylo malo elewacja gorsza niz na bloku budowanym po 2 wojnie swiatowej.. i zapewne takie sciany zostawiaja (jakie juz sa na D i E)
zreszta jak sami widzicie.. jednym mowia co innego, drugim co innego.. mnie ma sensu nawet sie pytac co i jak na to wychodzi.. bo chocby powiedzieli 'tak' to za miesiac sie okaze ze jednak 'nie' i takie bledne kolo
filip74 napisał(a):
|
A ciekawa sprawa tyczy telebimu na głównej z tego co gość mówił na pewno nie będzie tak samo na środku jak na wschodniej , coś mówił o narożniku a potem o okrąglaku .
|
to bylo by dosc logiczne.. bo ci na srodku na gorze C nie widzieliby telebimu na A/B i na odwrot.. a tak tylko osoby na C nie beda widziec telebimu zamieszczonego na ow trybunie (chyba ze zrobia dwustronny.. obraz na przodzie i na tylach, nie wiem jak to sie fachowo nazywa.. i to jest najlepsze rozwiazanie) no wiec najlepszym rozwiazaniem jest okraglak.. jest tam taki deptak, dosyc spory.. i gra .. bo do naroznika sobie nie wyobrazam.. pol naroznika zaslonilby ... no chyba ze jakis miniaturowy albo zamieszczony na dachu .. zart
chyba ze dadza takie telebimy z obrazem na prodzie i tylach.. to nie bedzie problemu zeby go zamiescic na A/B
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.05.2010 o godz. 18:43.
|
|