Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 15:33
Nie wiem jakie pytania zadawaliście że nikt nic nie wiedział ale dowiedziałem się wszystkiego co chciałem a co wchodzi w zakres prac Polimexu:
- kopanie murawy 1m w dół zacznie się 10 maja i będzie trwać ok 1 miesiąc dzień i noc,
- pierwszy mecz ma sie odbyć w lipcu, natomiast pierwszy z pełnym oświetleniem dopiero w sierpniu,
- krzesełka są już w produkcji ale kwestia wzoru jest jeszcze otwarta gdyz te same krzesełka będą na zachodniej więc jeśli coś by się zmieniło to zostanie tam zamontowane
- pod betonowym daszkiem na wschodniej ma być tylko barierka betonowa a wyżej stalowa ale jesli policja by coś kręciła głową to jest opcja przeszklenia tej częsci,
- tymczasowa szatnia Wisły będzie na E natomiast trzeba by zrobić tymczasową szatnie dla gości
- Polimex zajmuje się również monitoringiem na C i ma być on taki sam jak na E ale w lipcu się zmieniają przepisy więc mogą być jakieś problemy.

Nie wiem co jeszcze napisać ale jak sobie przypomnę to napisze

Co do murawy to jeszcze nie ma pewności że zrobi to Mostostal ale podobno gdyby to zlecili innej firmie to trzeba by rozdzielić budowę trybuny i kopania murawy i potrzebne by było nowe pozwolenie na budowę przez co nie byłoby szans na wyrobienie sie w terminie.
Dodatkowo Polimex będzie robił ul. Reymana i place za trybunami D i E (tymczasowe parkingi). Dodatkowo wszystkie kolowrotki po zakończeniu mają się znaleźć wewnątrz trybun (z tego co zrozumiałem)
Jesli wszystko się skończy w terminie to realny jest mecz z Włochami przy 3 trybunach ale największy problem będzie czy wyrobią się z oświetleniem
Powód: murawa i zpoza trybunami
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.05.2010 o godz. 16:11.
Odpowiedz cytując