Wyświetl pojedynczy post
Barocco
Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 12:00
Mamba napisał(a):Wyświetl post
Ha dziwisz się? Przecież gołym okiem widać, że Ba piłkarsko przewyższa każdego piłkarza z naszej buraczanej ligi 100x... Póki go mamy to trzeba go wykorzystać do maksimum i cieszyć się jak przedrybluje ponownie 5 zawodników i poda asyste na sam na sam z bramkarzem. Też bym wolał, żeby miał charakter Clebera ale się nie oszukujmy to będzie 2 Uche
ja sie nie dziwie - ja nad tym boleję
Klub taki jak Wisła - z realną szansą na kolejne mistrzostwa w i tak słabej lidze musi mieć co najmniej 4-5 graczy o klasie Marcelo, chociażby po to żeby każdy z nich nie czul że jest pier..lonym k..wa rodzynkiem i że jest lepszy od reszty drużyny - bo stąd to już o krok od lekceważenia Klubu.
Cieszę się że Marcelo zachowuje się normalnie - ale jeśli będzie tak że pozostanie on jedynym wyróżniającym się zawodnikiem na boisku przez kolejnych kilkanaście meczów - to zechce odejść..(poza tym będąc prezesem zagr klubu dałbym za Marcelo przynajmniej 4 bańki więc tylko mam nadzieje że nikt go nie będzie chciał kupić) Inna sprawa - zupełny brak polityki Klubu majacej na celu sensowne przedłużanie kontraktów piłkarzy - już od kilku sezonów. A już bramkarzy to o pomste do nieba woła
Zastanówmy się chociażby nad .. nad Pawełkiem - kontrakt się radośnie kończy 30 czerwca i nic ani następcy ani przedłużenia - nic tylko żeby Pawełek podpisał kontrakt za plecami Wisły po tym 30 czerwca i jesteśmy w czarnej d.. a to i tak za słaby bramkarz na aspiracje pucharowe.. i tak za słaby.

a skoro już jest taki słąby - to czemu nikt nigdy nigdzie nie wystawil nie wystawial Kurto czy Cebanu tak samo jest z Mączyńskiem - albo ktoś sie nadaje żeby go wypuścić na boisko na więcej niż 2 minuty albo nie ! to tyle na razie chociaż tematów przy okazji jednego meczu nasuwa się tysiąc
Odpowiedz cytując