Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 11:39
Cytat:
Tu nie chodzi o pesymizm tylko o realne patrzenie na to co się z grą Wisły dzieje. A realnie patrząc można wątpić nawet w te 4 pkt na koniec sezonu.
Bo po wczorajszym meczu nie widzę żadnego podkreślam żadnego piłkarskiego argumentu za zdobyciem Tych pkt.

kondycja - 0
szybkość - 0
waleczność - 0 (jeden czy dwóch zawodników walczących nie podnosi oceny)
umiejętności - (na dzień dzisiejszy 0 co wynika z braku kondycji i szybkości)
koncepcja gry 2 lub 3 ale biorąc pod uwagę brak skuteczności na nic sie zdaje
skuteczność - 0
szczęście - 0

jednym słowem nam kibicom pozostaje wiara tylko czy abo to nie za mało.
po 1 zobacz na posty tego "kolegi" co drugi to plakanie i narzekanie na wszystko co sie da
A co do Twojej opinii nie zgodze sie. Owszem gramy kiche ale... jesli pilkarze zagraliby ambitnie to moga kazdegow tej smiesznej lidze rozniesc 3:0, wczoraj 1 polowa do dupy a druga to cisniecie Korony.
Po 2 przed meczem z Korona mielismy w lidze po przejeciu klubu przez Kasperczaka 1 remis i kilka wygranych wtedy oczywiscie nastroje wsrod kibicow były zgoła odmienne, mowilo sie ze gra zaczyna wygladac jako tako, ze sie rozkrecamy itp I co po jednym meczu nagle mowimy ze jestesmy tacy slabi ze 4 pkt w najblizszych meczach to bedzie nasze maksimum?
Po 3 kto w tej lidze gra dobrze? Nawet wielki Amicorz z nami nic wielkiego nie pokazał.

Reasumujac jak juz w jednym poscie napisalem nie robmy sobie z mordy dupy! 90% osob co mecz zmienia opinie na temat klubu czy to jest normalne? Nie badzcie choragiewkami. A co do takich znafcow i ekspertow na kazdy temat to popatrz kilka kolejek wstecz i narzekania na Mario i pisanie ze Juszczyk powinien bronic. Gdzie sa teraz CI eksperci? Otoz zapewne Ci sami eksperci pisza "Juszczyk jeszcze gorszy od Pawelka,nie sadziłem ze to kiedys powiem Mario wroc!", to jest wlasnie robienie sobie z mordy dupy. Dobra juz wiecej nie bed pisał ale wkuriwa mnie to wieczne plakanie i narzekanie dla zasady, oby tylko ponarzekac to jest sens zycia kilku procent osob z tego forum.

Cytat:
Masz mu za złe że jest realistą?
jak realista jest osoba ktora wszedzie widzi zła strone medalu, ktora pisze ze jesli zdobedziemy 4 pkt to oby nam to dalo awans do LE (gdzie Ci udowodnilem ze jak zdobedziemy 4 pkt to na 200% jestesmy w LE), ktora pisze ze Mistrzostwo poszlo sie jebac mimo ze nadal mamy 4 pkt przewagi nad drugim zespolem (jutro przewaga moze zniwelowac sie do 1 pkt aczkolwiek nadal pozostaje przewaga) to ja wysiadam i nawet nie chce wiedziec kto dla Ciebie jest pesymista...
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 01.05.2010 o godz. 11:42.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując