Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 09:08
laxa napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dla czego wychodzimy na mecz u siebie z dwoma defensywnymi pomocnikami. Korona zneutralizowała nam skrzydła i nic nie graliśmy w pierwszej połowie. Szkoda że Tomas nie mógł grać, bo na pewno wolę jego niż Juniora w środku pola. Jeśli Ba nie jest gotowy na rozegranie pełnego meczu to mamy jeszcze Mączyńskiego. Boguś był wczoraj strasznie słaby, nie wiem dlaczego nie wpuszczono bułgara za niego.

Przegraliśmy 4 mecz u siebie, w sumie już mamy 6 porażek na koncie. Nie pamiętam aby w ostatnich latach mistrz polski miał tyle wtop na koniec sezonu. Byłby to nie lada wyczyn jak byśmy mieli okazje świętowania na rynku.
No właśnie, to samo mnie zastanawia po tym meczu. Kasperczak zaraz po przyjściu cofnął Diaza na lewą obronę, Piotrek poszedł na lewe skrzydło i jakoś to wyglądało. Dlaczego wrócił do systemu Skorży? Nie pojmuję, jak można wyjść na mecz ze słabą Koroną, który trzeba wygrać, dwoma defensywnymi pomocnikami? I w dodatku kiedy od początku rundy było widać, że Diaz gra na środku piach?

Jedyne logiczne dla mnie wytłumaczenie to takie, że Ba nie jest gotowy na 90 minut. Ale w takim razie, co robi na treningach?

I kolejna sprawa: czy ktokolwiek z Was widział, aby np. Mały zostawał po treningach i ćwiczył dośrodkowania?
A Boguski z Brożkiem strzały na bramkę?

Nasze szanse na mistrzostwo zmalały do zera. Takie jest moje zdanie patrząc na kalendarz. Z Legią na Łazienkowskiej nie wygramy.

Jeśli się pomylę, pierwszym 10 osobom, które się teraz wpiszą, stawiam u Wiślaków browar. Duuużo browaru...
Odpowiedz cytując