Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 00:46
Cytat:
Skoro nie uwazasz go za kogos odpowiedniego do komentowania polityki i zadrn z niego autorytet to po co wklejasz?w ten sposob kazdy zaraz zasypie ten temat milionem blogerow ktorzy w tej sprawie zechcieli sie wypowiedziec.
Ale ja to wkleiłem w związku z piosenką nagraną przez Wojewódzkiego i Figurskiego.
Akurat ,,wpadłem'' na tą notkę i pasowała mi do schematu. Ta notka podobnie jak piosenka wywołały w różnych miejscach internetu dosyć ostre opinie a zarazem obydwie rzeczy zostały popełnione przez typ ludzi , którzy (owszem zachowali spokój w czasie żałoby) nie doznali cudownego nawrócenia.
Szczegóły już wyjaśniłem w poprzednich postach.
W żadnym elemencie mojego posta nie sugerowałem , że treść merytoryczna notki Kuźniara jest super ekstra , czysta prawda.

Cytat:
jeśli bowiem - jeszcze przed 10 IV śmiałeś się do rozpuku w towarzystwie na temat odwróconego szalika z napisem POLSKA trzymanego przez Kartofla. Dziś zaś nie dość że się nie śmiejesz - to jeszcze masz wyrzuty sumienia - to jesteś po prostu DEBILEM z niskim poziomem IQ
Jeżeli potrzebowałeś bodźca pod postacią tragedii , żeby zrozumieć że odwrócony szalik trzymany przez kartofla , to w rzeczywistości a) nie jest nic strasznie śmiesznego b) nie jest to kartofel lecz człowiek , to hmm ... . Mnie tacy ludzie mierżą.