Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2010, 22:21
Mam pytanie do moderatorow, administratorow i Bog wie kogo. Czy mozna cos zrobic z wiecznie narzekajacymi osobami i kibicami sukcesu? Tak wiem powtarzam sie ale chyba po raz kolejny sytuacja nas przerasta. Przegralismy z Korona, zagralismy chujowo chyba kazdy widział i wie. Jesli ktos troche przeanalizuje rozsadnie gre, napisze posta na ten temat, posta z krytyka to mnie takowy w oczy nie razi ale czemu na forum musza przebywac te wstretne nic nie potrafiace oprocz zalenia sie płaczki. Jak mozna pisac ze dzis przegralismy mistrza skoro tak naprawde nadal jak najbardziej mamy na niego szanse, ok gralismy zle, moze to nie napawa optymizmem ale do chuja pana to jest forum kibicow WISŁY KRAKÓW a nie przeciwnikow Wisły Kraków wiec niech na tym forum skoncza sie te wszystkie czarnowidztwa! Moze mistrza nie zdobedziemy, Bóg tylko wie i wtedy ten placzek mi powie "a nie mowilem". Ale to nie dowodzi temu ze mial racje tylko temu jak sie potoczy los. Ja moge napisac w tej chwili ze napewno zdobedziemy Mistrza i tez powiem (jesli go zdobedziemy) "a nie mowilem"- po prostu takie wypisywanie ze bedzie dobrze czy zle to 50% szans na odgadniecie prawdy, tylko ze o ile optymizm to taka fajna strona zycia to tych pesymistow juz czytac nie moge. I to sa kibice, co po kazdej porazce zasmiecaja to forum stekiem bzdur, płaczow. Zeby troche przyblizyc temat podam kilka przykladow:

thechris:
"
Wynik nie oddaje przebiegu gry. Do przerwy Korona powinna prowadzić 0:3 + czerwona dla Brożka. To była różnica klasy. Co z tego, że w całym meczu zasłużyliśmy na 1 bramkę jak Korona powinna strzelić cztery?"
"... Kielczanie pokazali traktorzystom jak się gra w piłeczkę. Zwycięstwo Korony w 100% zasłużone."
oczywiscie wieczny placzek zali sie na nasza gre, spuszcza sie piszac te swoje placze ale jak zajrzec w statystyki i na chlodno podejsc do sprawy to prawda jest taka ze Korona powinna nam wbic te 3 bramki ale w drugiej polowie Korona nie istniala a mecz zycia grał Malkowski. Tak Korona jak i my mielismy dzisiaj ze 3 setki do zdobycia bramek. I statystyki:
Wisła - Korona
- sytuacje: 20 - 10
- strzały: 18 - 9
- posiadanie piłki: 56% - 44%
- faule: 11 - 14
- dośrodkowania: 42 - 15
- rzuty rożne: 8 - 4
Ale oczywiscie Korona powinna wygrac 3:0 i pokazala nam jak sie gra w piłeczke!
Rozumiem zagralismy slabo ale czy to powod do tego zeby az tak wyolbrzymiac gre ktora mimo wszystko patrzac na statystyki i przebieg calego meczu nie byla az taka tragiczna jak to niektorzy widza?
DN!:
"Niestety ku uciesze całej Polski Amica zdobedzie majstra!"
Oczywiscie, pozostaje sie tylko zgodzic! Jutro Lech odbiera Puchar za zdobycie majstra!
AS82:
Ekspert w dziedinie pilki noznej i calego sportu. Wybitny znaFca ktory wszystko wie najlepiej.
"Kasperczak przejal beznadziejnie fizycznie przygotowana Wisłe po Skorzy ,minelo kilka kolejek ,a nadal wiekszosc pilkarzy wyglada fatalnie pod wzgledem kondycyjnym i technicznym,to co mialo dac zatrudnienie Kasperczaka, moze trzeba zwolnic Bahra ,skoro przygotowuje on tak pilkarzy ,ze goscie z Korony wygladaja 3 razy lepiej od naszych"
"Tego goscia to nawet mi sie za wiele cytowac nie chce, chyba najwiekszy placzek i narzekac na forum, bleee!

Juz mi sie nie chce ponownie przebijac przez to morze placzu, z tego co pamietam to dodam jeszcze ze padaly komentarze ze Bogus to panienka, jak on gra i w ogole, szkoda tyle ze trzy dni temu po dwoch bramkach to by go w pyte pocalowali, tacy kibice o przepraszam choragiewki. Aaa i jeszcze jedno, koles napisal jeden ze doping zly, to chyba konczy sprawe i ukazuje ze placzki musza przyczepic sie do wszystkiego, WSZYSTKIEGO!
Krytyka owszem ale sensowna i konstruktywna. Nie robmy sobie z mordy dupy!!!!!!!!! Jesli kochasz Wisle to kochaj ja na zawsze, wierz w nia do konca!!! Jesli 3 dni temu Bogiem był dla ciebie Boguski to jak smiesz dzisiaj na niego narzekac zanadto!? Jesli wczoraj krzczales ze Pawelek to **** i słabo broni to dzis nie pisz "oj jednak sie myliłem, oj, oj Pawelek wroc". Badz mezczyzna nie rob ze swojej mordy dupy a z siebie wiecznego placzka i znawcy bo kazdy jest kozak przez neta, kazdy wie ze Pawelek nie powinien grac itd a pozniej pie.. ze Juszczyk jeszcze slabszy. Czy teraz moderatorzy przewiduja jakas akcje uwolnienia forum od wiecznego pesymizmu i placzu?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując