krakus76 napisał(a):

|
Hola hola. Gdzie Ci Wiślacy na śmierć i życie ? Nie będziecie wspominać Wisły na każdym meczu ? Jeżeli jednak bedziecie jak to tu zapowiadacie to kasy Wam nie będą potrzebne ;-) Każdy będzie miał wykupiony karnet a Ci przypadkowi kibice którzy nie kupią wcześniej biletu w tych osławionych kasach powinni sobie kupić (a niech stoją nawet po godzinie, a co, przynajmniej będą mieli motywację do zakupu karnetu).
|
Miało być śmiesznie i uszczypliwie ale chyba nie wyszło..
Nie jestem kobietą, a chcę żeby damskie toalety były w dobrym stanie i odpowiedniej ilości.
Na wózku nie jeżdżę, ale chcę żeby na stadion osoby niepełnosprawne ruchowo mogły w dobrych warunkach mecze oglądać.
Kiełbaskę może dwa razy w życiu na stadionie kupiłem, ale chciałbym żeby nowy stadion przy Reymonta miał stoiska gastronomiczne na europejskim poziomie.
Teraz rozumiesz o co z kasami (jeśli to info jest prawdzie) chodziło? Musimy zwracać uwagę na wszystkie aspekty związane z budową naszego stadionu. No właśnie - NASZEGO. Urzędnikom na nim nie zależy. Traktują tę budowę jak kolejną modernizację skrzyżowania, a dla nas to historyczna chwila w ponad 100-letniej historii klubu