Wyświetl pojedynczy post
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2010, 09:52
Kupa kasy za grajka, który praktycznie nic jeszcze nie pokazał i wątpię, by miał ku temu okazję... Dla mnie jest to szczerze powiedziawszy kompletnie nie zrozumiała decyzja - liczę, że jednak nie jest to prawda i Christov wróci do Bułgarii. Zwłaszcza, że wypożyczyliśmy go przecież na rok, więc czasu na decyzję jest sporo. Wierzę zatem, że są to wyłącznie dziennikarskie brednie, mające na celu zapełnienie kilku dodatkowych szpalt w gazecie.

Inna sprawa, że pieniądze, które trzeba zapłacić za wykupienie Bułgara, spokojnie można byłoby zaoferować Issa Ba, który pomimo braku rytmu meczowego - co jest spowodowane nie do końca wyleczonym urazem - znakomicie prezentuje się na tle innych piłkarzy. Osobiście uważam, że Senegalczyk jest nam bardzo potrzebny w kontekście walki o europejskie puchary. Taki piłkarz jednym tylko zagraniem jest w stanie z niczego stworzyć sytuację, która może nawet wprowadzić Wisłę do upragnionej Ligii Mistrzów. Dlatego dziwi mnie fakt, iż wciąż nie mamy żadnych konkretnych informacji na temat przyszłości Ba - zwłaszcza, że - o ile mnie pamięć nie zawodzi - kontrakt z nami podpisał tylko do końca maja... Chyba, że Wisła to dla niego tylko krótki przystanek w drodze do dalszej kariery i przyszedł tu tylko po to, by jako tako odbudować swoją formę, zaś po zakończeniu sezonu już go w Krakowie nie ujrzymy. Obym się mylił!

P!
Ostatnio edytowane przez enzo : 30.04.2010 o godz. 09:55.
Odpowiedz cytując