Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2010, 14:31
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Widzew na praktycznie pewny awans, więc zostało jedno miejsce. W 1 lidze kolejek jeszcze sporo,a różnice poza 1 Widzewem nie są duże, więc wszystko, może się zdarzyć.

Co do spadku z Ekstraklasy stawiam na Arkę i hmmmm chyba jednak kogoś z dwójki Piast i Odra.
Piszecie, że tragiczny sektor gości i stadion w Gliwicach. A w Wodzisławiu albo na Polonii Warszawa, też jest tragedia, a Gliwice przynajmniej coś nowego bo do Wodzisławia to już z 10 lat jeździmy.
Byłeś w Gliwicach? Chyba nie bardzo, skoro porównujesz ten sektor, do sektorów, gdzie, przynajmniej, są krzesełka.

Cytat:
To co mają zacząć handlować meczami? Grają i wygrywają i cóż, wejdą to wejdą. Nie wiem o co tu się czepiać, skoro ŁKS i Górnik to tacy potentaci to ich zdystansują na finiszu i nie będzie problemu. Niestety patrząc w terminarz to wydaje się to ciężkie i raczej Sandecja awansuje.

Nie jestem ich fanem, tylko po prostu śmieszy mnie gadanie, że "nic nie wniosą", "klubik" itp. Takich "klubików" jest w ekstraklasie przynajmniej 10 i tyle. Wygrywają, czyli widocznie zasługują na tą ekstraklasę.
Zaczęło się od stwierdzenia, że fajny wyjazd, któremu zaprzeczyłem. Potem, ktoś stwierdził, że wystarczy, żeby nałożyło się na siebie ileś tam czynników i Sandecja będzie spokojnie mogła sobie radzić w ekstraklasie, czemu nie zaprzeczyłem, tylko zwróciłem uwagę, że dopóki te czynniki nie wystąpiły, nie ma co poruszać tematu. Wygrywają, więc pewnie awansują- studzę tylko głowy ludzi zachwyconych takim obrotem sprawy, bo to będzie kolejna nudna wycieczka do biednych, maluczkich kibiców (jeśli będą grali u siebie).

Co Cię śmieszy w określaniu tego klubiku, klubikiem?
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując