Widzę że bardzo zależy Ci na poprawności więc oficjalnie poprawiam AKTOR ZAPYTANY O ZAPŁATĘ ZA UDZIAŁ W PROGRAMIE NIE CHCIAŁ SKOMENTOWAĆ CZY JĄ OTRZYMAŁ CZY NIE. Przepraszam jednocześnie że zasugerowałem, iż dwie aktorki biorące udział w programie odmówiły informacji o zapłatę, ściślej nie zostały o nią zapytane.
czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje

odpowiedz mi jeszcze na jedno pytanie czemu miało służyć wtrącanie do rozmowy wyrazów inteligentny i oszołom

Nigdy nie poruszałem w swoich wypowiedziach poziomu wykształcenia rozmówców.
a i jeszcze jedno
nie uważam że komentarz który cytowałeś jest dobrym komentarzem, jest komentarzem jednej ze stron nic więcej, nie jest obiektywny jak również merytoryczny.
Komorowski pełniący obowiązki prezydenta zrobił to co uważał za stosowne i tyle. Skoro Twierdzisz że jest dobry to znaczy że masz takie samo zdanie a jeśli tak to proszę podaj mi dowód na to że Platforma kazała Komorowskiemu coś podpisać, nie domysły, przypuszczenia, teorie, wizje, podaj konkretny dowód. Jeśli go nie masz to proszę nie mówcie mi że ja manipuluję bo właśnie takie rozumowanie i publikowanie (rozumiem że Rzeczpospolita to słuszne medium) chyba nie jest w porządku.