Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2010, 12:16
Cytat:
a zeby tak po kazdej sytuacji zatrzymywac mecz i .......ic sie powtorkami to cala gra nei mialaby najmniejszego sensu.. co do tych symulacji nie mam nic przeciwko, cwaniactwo musi byc.. (gwoli scislosci nic mnie nie laczy z FCB czy Interem), wielu najlepszych pilkarzy w historii cwaniaczylo i cwaniaczy a i bramki padaly po kontrowersyjnych akcjach ktore decydowaly o awansie do finalow , zdobytych pucharow ... ale na tym ten sport polega, kto jest wiekszym cwaniakiem to wyjdzie na swoje, kto da z siebie bawola robic to jako bawol bedzie schodzil z boiska.. mozna cwaniaczyc , miec pazur, i leb na karku, ale trzeba tez dobrze grac.. a nie ze sie przewraca 90 min nie potrafiac kopnac pilki do partnera
oczywiscie to jest Twoje zdanie i pozostaje mi je szanowac ale ja mam inne spojrzenie na aktorzenie. Ty to traktujesz w kategorii cwaniactwa a dla mnie jest to zwykle oszustwo, frajerstwo, klamstwo i dziecinada. Ja chce ogladac na boisku 22 chłopa, walczacych a nie przewracajacych sie co 5 minut i udajacych jak jakies cipy z porcelany ze ich cos boli. Co mecz to jest symulowanie i oszukiwanie, juz nawet nie mowie o ewidentnych klamstwach ale w ilu meczach jest lekki faul a zawodnik pada na murawe jak dostal w leb 5 kg mlotem, udaje ze mu noge urwalo, krzyczy, rywal dostaje zolta kartke a frajer wstaje robi 5 krokow udajac ze utyka i zaraz idzie normalnie. No to to jest ok? to jest frajerskie oszukiwanie ktore nie przystaje mezczyznie. Piłkarzem sie jest z zawodu ale przede wszystkim jest sie mezczyzna, czyli nie **** ktora przy kazdej okazji oszukuje.
Co do tej kartki dla Motty to dzis nie ogladalem powtorek ale wczoraj jak zapuscili to wydaje mi sie ze nieluszna kartka. Był to mecz o finał, bardzo wazny mecz a sedzia daje gosciowi chyba w 20 ktorejs minucie 2 zołtko za to ze dotknal kolesia w twarz? Zlitujcie sie. Czyli w twarz nie moge dotknac ziomka bo za takie cos jest zolta kartka ale jak ostani frajer moge symulowac przy kazdej okazji? Tu juz nie chodzi o zasady w pilce, tu chodzi o ludzka moralnosc!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując