Marszałek napisał(a):

|
Bicie brawa za kartkę, dość wątpliwą, nie odbierałbym w kategoriqach pajacowania. Za takie zagranie gdy sędzia pokazuje żołtko,to messi pwinien dostać za celowe zepchnięcie obrońcy Interu w bandy.
|
Też zwróciłem uwagę akurat na tę akcję. W ogóle przyglądając się Messiemu uważnie można dojść do wniosku, że poza niezaprzeczalnymi umiejętnościami piłkarskimi, kawał boiskowego chama z niego.
Myślę, że nie ma sensu teraz zamazywać prawdziwego obrazu tego meczu. Sędziowanie było na bardzo dobrym poziomie. To że Busquets udawał - sam z siebie zrobił palanta, ale Motta powinien trzymać łapy przy sobie. Dostał drugą żółtą kartkę - sam jest sobie winny. Ręka przy wyimaginowanej bramce Krkicia była. Mówienie że była przy ciele to czysty farmazon - gość gasi piłkę ręką, ale ta była przy ciele... Może ta żółta kartka dla Chivu przesadzona i jakąś powinni dostać katalońscy separatyści (sorry za użyczenie sformułowania ale mnie urzekło) za kolejne loty w polu karnym. Alves w końcówce i Messi w pierwszej połowie to już przeginali pałę.
Zachowanie po meczu to skandal i dlatego podwójnie cieszę się z awansu Interu.