Wyświetl pojedynczy post
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2010, 00:35
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Dużo z was się tam wybiera? Bo mam jutro określoną ilość czasu które mogę poświęcić (zajęcia na uczelni), jeśli mam przyjść i stanąć w kolejce na 100 osób to dzięki, natomiast jeśli ma to być tak że będzie dzień otwarty i przyjdzie 20 osób to wolę jednak wejść nawet na ten sektor E (sic!) ale popytać ludzi odpowiedzialnych za tą budowę co i jak.
Frekwencji takiej, jak w Gdańsku (Letnicy) się obawiać nie musisz... Póki co, na TWSD nawet nie pojawiło się jeszcze info w/s dnia otwartego, a tam zagląda najwiecej kibiców.
Z ciekawości, podczas meczu Barca-Inter w knajpie zrobiłem mały wywiad wśród znajomych (kibiców Wisły, chodzących na mecze na R22, jeżdżacych do Huty i Sosnowca) a propos dnia otwartego.
I co ? I uświadomiłem sobie, jak świetnie zostało to rozleklamowane... Większość stwierdziła, że... to byłby fajny pomysł
Ku**a, ludzie, nikt, kto nie zaglada tutaj lub na SSC nie wie o tej imprezie, pomijam kwestię długiego weekendu... I tu pasuje jak ulał rysunek (chyba Mleczki, a może Sawki), który widziałem dawno temu -
siedzi rozebrany facet na kanapie w pokoju, z browarem w ręce i taki podpis : urządziłem orgię, ale nikt nie przyszedł.
Spodziewam się takich tłumów, jak na sesje RM sprzed paru m-cy... Damy Niedziałkowskiej argument do przedłużenia urlopu...
Odpowiedz cytując