Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2010, 22:36
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
To nie temat na nasze dyskusje.Piszesz jakbyś miał 15 lat więc się nie dziw że tak się ciebie traktuje.Napiszesz coś konkretnie, wypowiesz się w sprawach technicznych , organizacyjnych.Powiedz na ilu byłeś budowach , gdzie pracujesz i że wg.ciebie będzie tak albo siak- to napisze że się mylę.
A nie pisz pierdół takich jak piszesz.
Reszta na PW bo nikt tu pewnie nie ma ochoty na czytanie nie na temat.
P.S.W sobotę o 10-tej się przedstaw pod okrąglakiem zobaczymy ile masz lat :
A czy ja się wypowiadam w sprawach technicznych? Może ci się z kimś pomyliło? Napisałeś jakiegoś posta o polityce klubu w tym temacie to napisałem żebyś się przestał żalić i tyle, a ty nagle rozpocząłeś jakąś dziwną dyskusję. Mogłeś napisać priva ale wolałes sobie publicznie popisać to teraz nie dziw się że odpowiadam na tego typu atak publicznie.

A co do dnia otwartego to pokażą tyle co nic. Trybunę C już widziałem z okrąglaka a skoro wejść nie można na nią ani do środka to żadna atrakcja. Ale jeśli ktoś nie był w okrąglaku to warto zobaczyć, szczególnie teraz jak są tam powystawiane wszystkie trofea, zdjęcia pamiątkowe itp. Ciekawe czy chociaż będzie można popytać o szczegóły wykończenia stadionu?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 28.04.2010 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując