Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2010, 18:53
Mozna powiedziec ze Lechia w tym sezonie dojrzała, zrobiła wielki postep. A kto by pomyslal. Jeszcze z rok temu to wydawaloby sie ze z dwojki Naszych Braci Slask, Lechia to Slask bedzie grał ładna piłke a tu prosze Lechia z taka gra i postawa zasługuje na 5 miejsce w tej lidze. Szacunek dla nich za postawe. Mysle ze jesli wytrzymaja fizycznie, bo zakladam ze Lech jest lepiej przygotowany fizycznie do sezonu (lepsi pilkarze) to powinni chociaz remis wywiesc z drugiej strony mam inna koncepcje. Lech nie ma rezerw i ta meczaca koncowka rundy moze dac sie im w kosc szybciej niz sie by wydawało. Graja jednym skladem wiec moga mocno odczuwac zmeczenie, a w Lechii jest wieksza rotacja. Co oczywiscie mnie cieszy to to ze u nas tez mozemy dokonywac rotacji i dzieki temu nie boje sie o to kto zostanie Mistrzem w tym sezonie! :d Wisła z Lechia!!!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując