Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2010, 16:40
Zgadzam się, że zasady na forum nie są i nie będa sprawiedliwe ale chodzi o to żeby były przynajmniej jasne. Dlaczego użytkownik TRNKRN miał wiedzieć, że wg. was Legła to wielka obraza? Widział na forum pełno Kuchenkorzy, śledziów, napletów, parch więc przeniósł ze stadionu również Ległę. I co go czeka? ban! Sprawiedliwie? Nie. Dlaczego? Bo nie ma jasnych zasad. Zaznaczcie w regulaminie, że można używać słowa kuchenki, amika, sraxa, śledzie...a nie można Legła. Jasne punkt w regulaminie, jasne zasady. Inaczej za pare miesięcy znów ponowiona bedzie ta dyskusja, którą już kiedyś przerabiałem i dostałem bana na uciszenie.
Wiem, że nie przyznacie się do błędu i trzymacie się razem jak komuniści w zepsutym systemie, ale po czasie gdy dyskusja ostygnie spróbujcie przymykać oczy na Ległę, albo karajcie za śledzi i naplety także.
Niech te forum się rozwija a nie powielane są cały czas te same błędy i tematy.

gigant napisał(a):Wyświetl post
Daj Boże.

Juz kiedys chciałeś zlikwidować konto, zalogowałeś się na forum Amiki, wylałeś tam swoje żale i wróciłeś. Jesteś jak Kapka, zawsze wracasz.

.
Dobrą masz pamięć tak było. "Jestem jak Kapka - zawsze wracam"
Jestem jak ostatni sprawiedliwy z jajami który ma odwagę wskazać błędy i walczyć samotnie z waszą kliką, która nie potrafi przyznać się do błędu. Taki gość jak ja przydał by się by naprawić PZPN, który także widzi czubek własnego nosa w "prywatnej firmie" gdzie jedni mogą robić to za co drudzy mają Wrocłąw. Towarzystwo wzajemnej adoracji.
Czy jedynie mi zależy na rozwoju tego forum? Powtórzę - ja nie chcę źle. Jedynie wskazuję błąd, który któryś raz powraca a przez twardogłowych wróci pewnie kolejne razy...ale po co? Lepiej oszukiwać się że jest ok?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.04.2010 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując