orzeu napisał(a):

Ło Jezusku drogi.
Naprawde nie widzisz roznicy miedzy "Amica" czy "koszerni", a "zwisła, legła, sracovia" ?
W ogole co za dyskusja. Na forum internetowym KIBICOW czyli grupy ktora z wersalem nie ma wiele wspolnego. Jesli na meczu nigdy nie zdarzylo ci sie przeklac to naprawde podziwiam. Ale cos mi sie zdaje ze sposrod 15 tys kibicow przeklina... 15 tysiecy.
|
Nie wierzę że jesteś idiotą więc pewnie na szybko przeczytałeś mój post bez zrozumienia treści.
Wg. mnie na tym forum powinniście zezwolić na pisanie Amika, Kuchenkorz, Parchy, Sraxa, Pejsy, naplety, śledzie....i także wyobraź sobie Legła
Jak najbardziej wskazane także przekleństwa. Nie mam nic przeciwko..sam często niestety używam.
Nie róbmy z siebie bab. "O mój Boze on napisał Legła oj oj oj ban na trzy tygodnie.."
Kobieta_Wislak napisał(a):

|
No muszę dodać, muszę bo się uduszę ;-) że portal jest "prywatną firmą" ... a w prywatnych firmach to właściciel ustala zasady, i albo sie na nie godzisz (niezależnie czy są sprawiedliwe czy nie, słuszne czy nie) i korzystasz z usług tej firmy, albo szukasz innej z ktorej usług skorzystasz...
|
Jak już taka jesteś mądra to wyobraź sobie, że dla firmy najważniejszy jest klient. Jeśli tacy jak ja odejdą bo dostaną bana na trzy tygodnie za Ległe to mogą zapomnieć o tej stronie i "prywatna firma" splajtuje.
Ja dla was naprawdę nie chcę źle ale nie wmawiajcie ludziom, że Legła jest zła a naplety dobre.