Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2010, 13:27
Cytat:
Jak mniemam podobnie zareagowales na filmik z "super partia ****o" i wiele innych gdzie z tlumu ludzi normalnych i wielu stonowanych wypowiedzi zawsze wybierano najbardziej zacietrzewiona zwolenniczke radia Maryja.
Tak samo jak tuz po wypadku pojawilo sie sporo debili z "nie plakalem po Kaczynskim", "stypa party" itp a najwiecej uwagi poswiecono nawiedzonemu klesze spod Przemysla.
Rozbraja mnie to oburzenie na reportaz Pospieszalskiego. Setki takich samych w druga strone - ok, jeden w przeciwna - kurewsko daleko od ok.
A mnie smieszy jak ,,prawi'' dziennikarze i ,,prawi'' bojownicy oburzają się na metody stosowane przez inne media(w domysle merdia salonowe) a dostajac do reki narzedzia i mozliwosci , robia dokładnie to samo .

Cytat:
gdzie z tlumu ludzi normalnych i wielu stonowanych wypowiedzi zawsze wybierano najbardziej zacietrzewiona zwolenniczke radia Maryja.
A tak przy okazji .
Są na to dowody , czy to tylko sugestie , że spośród kilkudziesięciu merytorycznych i stonowanych wypowiedzi , wybiera się akurat tą jedną dokonaną przez wyjątkowego nerwusa ?

Cytat:
Tak samo jak tuz po wypadku pojawilo sie sporo debili z "nie plakalem po Kaczynskim", "stypa party" itp a najwiecej uwagi poswiecono nawiedzonemu klesze spod Przemysla.
Nie dziwi mnie to , ze więcej uwagi poświęcono księdzu wygłaszającemu homilię w archikatedrze przemyskiej aniżeli jakiemuś zwieszonemu anarchiscie.
Obaj pełnią trochę inne role społeczne i obaj trafiają do trochę różnego (jeżeli chodzi o zakres) odbioru społecznego.
Zreszta nie jestem do konca przekonany , że tej uwagi w stosunku do księdza było zdecydowanie(a tak być powinno) więcej aniżeli do tych kretynów z Poznania.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 28.04.2010 o godz. 13:50.