Cytat:
|
Ja niestety takim optymista nie jestem po tym meczu ,ze wzgledu na dramatyczna technike naszych pilkarzy ,problemy z przyjeciem pilki ,dokladnym podaniem (poza Issa Ba) to jest sól piłki nożnej.Z zaangazowaniem tez moglo byc lepiej ,bo skoro gramy o Mistrza to nie mozna momentami spacerować po boisku.
|
Ty kolego co kolejke nie jestes optymista co do dalszych wynikow czy obecnej gry Wisły. Nie wiemc zy tak trudno ci dogodzic czy po prostu lubisz narzekac, chyba to drugie bo co post to plakanie jacy to my jestesmy slabi, ze z taka gra to ciezko bedzie mistrza zdobyc, ze Lech nas zje

Rozumiem mozna ponarzekac czasami ale codziennie... Ty w ogole potrafisz sie usmiechac (?) heh
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.