funkykoval , jedrek , wolfy
Zmusiliście mnie abym przeczytał jeszcze raz swój post i upewnił się , czy czasem nie dostałem jakiejś chwilowej niepoczytalności i nie napisałem na końcu czegoś w stylu ,,w przeciwieństwie do merytorycznych i całkowicie bezstronnych dokumentów kręconych np przez dziennikarzy tvn-u'' .
Jednak tak nie napisałem , więc nie bardzo rozumiem po co te odniesienia.
Coś na zasadzie , że jak u nich biją murzynów to u nas też wolno ?
Cytat:
Przede wszystkim tam nie ma tezy, tylko wypowiedzi osób do tej pory nie mających żadnej szansy na takąż wypowiedź
Autor dokumentu milczy, wypowiadają się Ludzie
|
Wypowiedzi mogą być tak dobierane aby ułożyć je w tezę i w tym dokumencie jest to wyłożone jak na dłoni.
Już sam tytuł (do którego nawiązałem w poprzednim poście) sugeruje do czego dążył , co miał na myśli , autor dokumentu.
Cytat:
Gwiaździsty - kto wie, kto wie - może Mareczek już stał pod Franciszkańską wraz z bojówkami Róży Thun i rozpytywał manifestantów z wysokim poziomem IQ no i rodem z wielkiego miasta oraz wykształceniem ponadprzecietnym ? Nie mów hop - za ksywą Mareczek kryć się może medialna bestia
|
Sambuś , dziarski chłopie(

) , założyłeś już hodowlę ślimaków ?
Mam nadzieję , że użytkownicy inteligentni zrozumieli iż przykład z wyjściem do ,,drugiej grupy osób'' nie skupiał się na tym kto to ma zrobić , tylko do jakiego targetu dotrzeć .
Gwiaździsty za swój zbyt wysublimowany (jak dla zwykłego leminga , wykształciucha z dużego miasta) język powinien dostać nominację do ignorowanych , ale widzę , że ta opcja nie działa .
Wielka szkoda dla mojego zdrowia.