Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2010, 20:19
funkykoval , jedrek , wolfy
Zmusiliście mnie abym przeczytał jeszcze raz swój post i upewnił się , czy czasem nie dostałem jakiejś chwilowej niepoczytalności i nie napisałem na końcu czegoś w stylu ,,w przeciwieństwie do merytorycznych i całkowicie bezstronnych dokumentów kręconych np przez dziennikarzy tvn-u'' .
Jednak tak nie napisałem , więc nie bardzo rozumiem po co te odniesienia.
Coś na zasadzie , że jak u nich biją murzynów to u nas też wolno ?

Cytat:
Przede wszystkim tam nie ma tezy, tylko wypowiedzi osób do tej pory nie mających żadnej szansy na takąż wypowiedź
Autor dokumentu milczy, wypowiadają się Ludzie
Wypowiedzi mogą być tak dobierane aby ułożyć je w tezę i w tym dokumencie jest to wyłożone jak na dłoni.
Już sam tytuł (do którego nawiązałem w poprzednim poście) sugeruje do czego dążył , co miał na myśli , autor dokumentu.

Cytat:
Gwiaździsty - kto wie, kto wie - może Mareczek już stał pod Franciszkańską wraz z bojówkami Róży Thun i rozpytywał manifestantów z wysokim poziomem IQ no i rodem z wielkiego miasta oraz wykształceniem ponadprzecietnym ? Nie mów hop - za ksywą Mareczek kryć się może medialna bestia
Sambuś , dziarski chłopie() , założyłeś już hodowlę ślimaków ?

Mam nadzieję , że użytkownicy inteligentni zrozumieli iż przykład z wyjściem do ,,drugiej grupy osób'' nie skupiał się na tym kto to ma zrobić , tylko do jakiego targetu dotrzeć .

Gwiaździsty za swój zbyt wysublimowany (jak dla zwykłego leminga , wykształciucha z dużego miasta) język powinien dostać nominację do ignorowanych , ale widzę , że ta opcja nie działa .
Wielka szkoda dla mojego zdrowia.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 27.04.2010 o godz. 20:42.