|
Widzę, że od pewnego czasu utarło się przekonanie, że Brożek słaby i nie wiem jaki mecz musiał by zagrać aby to zmienić. Strzelił bramkę, zaliczył asystę przy drugiej bramce Boguskiego, to on strzelał przy pierwszym golu, wychodził po piłkę, uderzał kilka razy groźnie(dla pseudo-fachowców np. strzał głową blisko okienka czy też uderzenie pod koniec meczu) ale wy nadal uważacie, że jest słaby. Czasem czytając te wasze komentarze robi mi się słabo. Nie dość, że prawie nigdy nie zauważacie ciężkiej pracy zawodnika to jeszcze potraficie go zjechać. Jak dla mnie Brożek był jednym z najlepszych graczy tego meczu i wasze żałosne pier******* tego nie zmieni. Nie wiem w czym był gorszy od Małego, Boguskiego.
To samo z bramkarzem, przeczytałem przed chwilą "Juszczyk godnie zastąpił Mario, nie popełniał błędów" Więc się pytam gdzie miał je popełniać? Piast oddał mało groźnych strzałów na naszą bramkę i nie widziałem żadnej cudownej interwencji. Zagrał tak jak to od niego oczekiwano poprawnie, bez fajerwerków.
Co do Issy wszyscy chyba widzą, że musi zostać.
Dodam jeszcze jedno:
Kocham komentarze "Wynik lepszy niż gra", a że na forum jest on obowiązkowy po każdym meczu tak i tym razem się nie zawiodłem...
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 27.04.2010 o godz. 20:19.
|