Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2010, 13:16
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Oj kolego jak sie mylisz. Przeciez najpiekniej by bylo, jakby Wisla zdobywała Mistrza majac samych graczy z naszego kraju.(jeszcze najlepiej wychowanków)
no ale tego nie ujrzymy bo wychowanków nie mamy, a tak Kiełb to 1mln euro kosztuje.
Wymiana pomiedzy polskimi klubami, pomiedzy zawodnikami dochodzi do skutku wtedy gdy obaj gracze sa mega słabi. W kazdym innym przypadku, to jak wchodzenie do tesco, a oglądanie cen z bp
Oj kolego, napisałem o Kiełbie opierając się na dodatku PS przed tą rundą, że Kiełb ma kontrakt do 30.06.2010 roku i (jak przypuszczam) byłby za darmo. Mogę się mylić, może status Kiełba też się zmienił ale dlatego widziałbym go w Wiśle bo teoretycznie byłby za darmo a nie za 1 mln EUR

Natomiast nie postuluje żeby go kupić za duze pieniądze a tymbardziej za tak duże pieniądze jak 1 mln EUR (nie wiem skąd akurat ta kwota, gdzie ją znalazłeś?) bo wiadomo że my groszem nie śmierdzimy
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując