Wyświetl pojedynczy post
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2010, 11:12
Za zimno, za ciepło, za jasno, za ciemno... ****a mać, tego się już słuchać nie da. Oni mają tylko grać dobrze w piłkę. W zdecydowanej większości są ze sobą w drużynie od kilku sezonów, przepracowali razem kilka okresów przygotowawczych, no i nie robią w życiu zawodowym NIC poza grą w piłkę. Praktycznie od zawsze. Potem taki piłkarz weźmie do ręki ten numer "PN", przeczyta wywiad z Kasperczakiem i co sobie pomyśli? Że zagrał całkiem ok, jak na panujące warunki. W końcu usprawiedliwia go własny trener. Stadiony rosną, obozy przygotowawcze w najlepszych hotelach, wysokie kontrakty... ale jak ktoś zaczyna wymagać to wielkie oburzenie. I nie chodzi mi tu tylko o ten konkretny mecz z Lechem. Chodzi mi o cały sezon, który jest dla nas - pomimo zajmowanej pozycji w lidze - fatalny. Jak patrzę na grę naszych piłkarzy to nasuwa mi się na myśl tylko jedno - oni są już po prostu wypaleni. Gra Wisły nie wskoczy na wyższy poziom dopóki w klubie nie pojawi się 3-4 dobrych zawodników, którzy mogą od zaraz powalczyć o miejsce w składzie. Tyle, że potrzeba na to pieniędzy...
Odpowiedz cytując