|
Osobiście wk....a mnie juz to robienie sobie z mojego klubu jaj. Wizytacja w kurniku na Kałuzy i same ochy i achy a u nas? Nic nie wiadomo , co ,kiedy , za ile .Do tego plany sie zmieniają , terminy nie pewne.Toż to do cholery jest aktualny Mistrz Polski, 12 krotny zdobywca tego tytułu .I takie olewanie?Klub na którego trybunach jest zawsze od 10 do 20 tys kibiców, najbardziej rozpoznawany (albo conajmniej jeden z najbardziej rzopoznawanych) klubów Polskich w Europie.I żeby tak się zachowywać?Oni chyba nie wiedza co robią.
Myśle że czas dyplomatyzcnych wypowiedzi juz sie skończył i mam nadzieję na ostre oficjalne wystąpienie do wszelkichmożliwych mediów Zarządu SKWK z nakreśleniem obecnego burdelu.
Mamy czekać do lipca jak powiedzą że się mimo starań nie udało wykonać zaplanowanych prac?a do tego wcisna nam najtańsze materiały (zobaczymy jaki telebim zamontują- nie zdziwie sie jak to jakiś na korbkę bedzie - może ten stary zegar z Ruchu nam dadza - w ramach oszczędności)
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 27.04.2010 o godz. 08:46.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
|