Seb@. napisał(a):

|
To sie nazywa kibicowski masochizm ewentualnie koledzy są utajonymi fanami Lecha taka piąta kolumna co by zamęt siać w obozie wroga. Jeżeli jednak to pierwsze to proponuje składkę na bicze z drutu kolczastego co by koledzy mogli się poddawać samobiczowaniu po każdej naszej dobrej akcji.
|
Cóż za trafna ironia.Widać kibicowanie Wiśle ma być równe z brakiem samodzielnego myślenia bądź autocenzurą
**** że mam wątpliwości.
Albo je stłumię w sobie albo w ogóle będę milczał bo posądzą mnie o to że nie jestem prawdziwym Wiślakiem, bądź co gorsza jestem 'utajnionym fanem Lecha , taką piątką kolumną, co by zamęt siać w obozie wroga'
Tak więc bo kolejnych analizach i po przemyśleniu własnego zdradzieckiego postępowania , kajam się i stwierdzam że nie było mowy o żadnym karnym, jeśli już to był faul na naszym bramkarzu.
Do tego nie mogę znieść sytuacji gdzie serwis weszło znów nas szkaluje, tym razem wyśmiewając Diaza że niby przyaktorzył.Gówno prawda - cios był bardzo mocny i liczę że komisja ligi się tym zajmie i zwiększy karę dla tego brutala z Wronek