Panowie kończy się powoli sezon i trzeba będzie myśleć o przyszłości, więc denerwuję mnie brak zaplecza I drużyny ;/!! Nie mamy gwiazdek w ME niestety, powinniśmy znacząco poprawić selekcję naszych grajków ;/ spróbować zorganizować testy dla graczy 12-14 letnich z całej Polski i pokryć koszty ich noclegów, dojazdów co nie będzie znaczącymi kosztami. Za sprawdzenie ok. 20 graczy zapłacilibyśmy pewnie z kilkadziesiąt tysięcy co nie byłoby tak dużym kosztem a skutki takiego działania byłyby bardzo korzystne. Zaproszenie dla graczy, którzy wyróżniają się w wojewódzkich ligach polski nie byłoby dużym krokiem na przód ale na pewno poprawiłoby nasze struktury klubowe, wiem że takie działania są ale tylko w małej skali... kolesie są transferowi niektórzy poprzez wyróżniającą się grę w wojewódzkiej lidze trampkarzy ale tylko z naszego województwa i w bardzo niskiej skali ;/ większość naszych graczy to jest tych którzy się wywodzą z krakowa i przyszli trenować w naszym klubie, chociaż inni z mniejszych miejscowości z większym potencjałem nie mają prawa go rozwinąć bo nikt ich nie potrafi odnaleźć ;/
Chłopcy w wieku trampkarza mają czas głównie w wakacje i sierpień uważam za doskonały czas na takie selekcje

Pozdro