Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2010, 20:38
westersyl napisał(a):Wyświetl post
To ty się ośmieszasz wmawiając mi rzeczy których nie napisałem. Uważam że jedynie że mając na rezerwie tak wartościowego zawodnika jak Andraż nie należy go trzymać 80 minut. Należy go odbudować do takiej dyspozycji jak z pierwszych meczów tej rundy, nawet jesli teraz jest bez formy takie zmiany należny robić szybciej. Gówno mnie obchodzi reprezentacja Słowenii..
Długo myślałeś nad odpowiedzią która tylko przedłuża jałowość dyskusji?

Nawet gdyby był Messi na ławce a był w fatalnej formie to dobry trener nie zaryzykowałby ogrywanie go w takim meczu kosztem drużyny! Jeśli tego nie rozumiesz to świadczy to tylko o zwykłej upartości i chęci postawienia na swoim pomimo braku argumentów.
(Ważny Kirm nie Wisła - jest to logiczna konsekwencja tego co pisałeś, chyba że nie wiesz co piszesz?)
Dla mnie koniec dyskusji z Tobą w tej sprawie.

Żeby niepotrzebnie nie konfrontować - bo szkoda czasu, teraz są 2 mecze w których Heniek będzie mógł dać szansę Andrażowi. Zamiast Małeckiego na lewej pomocy (który powinien grac w ataku zamiast Boguskiego lub Brożka) powinien zagrać na lewej pomocy. Jak nie Piast to Korona. Niektórzy piłkarze mogą być zmęczeni i teraz właśnie kilku zmienników (w tym Kirm) może zabłysnąć. Teraz tak a nie w meczy z Lechem.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując