Wyświetl pojedynczy post
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2010, 01:09
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
A ja cały czas jestem pod wrażeniem waleczności Sobola. Chłop jest niesamowity. Mam już swoje lata, a gania jak opętany. Widok charakterystycznej pochylonej sylwetki wchodzącego na kur** Radka jest bezcenny Facet od dawien dawna mi imponuje. Gdybym miał kupić sobie koszulkę Wisły z nazwiskiem obecnie grającego w niej zawodnika byłaby to koszulka z numerem 7 i nazwiskiem Sobolewski!
Oj zgadzam się z Tobą. Mimo, upływu lat cały czas jest waleczny. Dzisiaj to udowodnił, kiedy walczył o każdą piłkę i milimetr boiska. W dalszym ciągu wartościowy gracz. Napewno nie jest to ten sam Sobol co kiedyś tam, ale w dalszym ciągu mamy z niego "uciechę".
Jeszcze chciałbym poruszyć temat Marcelo, który po meczu oczywiście jak cała drużyna podszedł pod trybune i po odśpiewaniu "Lidera mamy.." zaczęliśmy skandować jego imię, a Brazylijczyk poklepał po herbie Wisły. Tym małym gestem zdobył sobie szacunek chyba u wszystkich. Widać jak bardzo przywiązał się do barw "Białej Gwiazdy". Szkoda tylko, że pewnie latem będziemy musieli go pożegnać...
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując