Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2010, 19:08
Ja mysle ze to powinien byc latwiejszy mecz niz rok temu. Cos mi sie wydaje ze wtedy Piast byl w wyzszej formie. Ale moze byc roznie. Gray teraz co kilka dni, mozemy nie wytrzymac tempa w ktoryms z meczow. Ja bym z tego powodu dał szanse Kirmowi od poczatku meczu i chociazby Hristovowi, niech sie chlopak pokaze bo szczerze mowiac ani Brozio ani Bogus nie wnosza nic specjalnego do ataku... ok rozumiem, trener jest blizej Bułgara, zna lepiej jego dyspozycje ode mnie ale czy zastepujac pilkarza ktory jest w fatalnej formie i wpuszczajac pilkarza ktory jest powiedzmy w takiej samej formie cos ryzykujemy? Raczej niewiele a mozemy sie przekonac czy w meczu rzeczywiscie Hristov bedzie slabszy od Brozka czy Boguskiego
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując