Cytat:
|
ata przy okazji kogo polecacie do sztabu szkoleniowego szukam kogoś na trenera który bedzie odpowiadał za taktyke zespołu do sztabu najlepiej jakieś znane zagraniczne nazwiska
|
ja polecam otworzyc w fmie zakladke szukaj, wcisnac personel, wybrac odpowiednie parametry, zaznaczyc pokaz tych ktorzy zgodza sie do Ciebie przejsc i w ten sposob masz liste tych trenerow ktorzy chca do Ciebie przyjsc i sobie ustawiasz ile maja miec pkt np w trenowaniu defensywy itp
To samo z pilkarzami. Tez jest taka zakladka ze mozesz szukac tych ktorzy chca u Ciebie grac i mozesz dzielic ich na obroncow, na przedzialy wiekowe itd itd wiec nie wiem po co te wypytywania na forum kogo kupic tym bardziej ze graac kilka sezonow w FMa moze teraz do tego Twojego Red Bulla przyjda zawodnicy ktorzy by nie przyszli by w 2010 roku a moze masz jakichs ciekawych pilkarzy wykreowanych przez gre...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.