|
Jak dla mnie typowy mecz na remis chociaz mogło sie rownie dobrze zakonczyc 1:0 lub 0:1. A to my mielismy sytuacje a to Lech. Ja sie ciesze z remisu bo zostalo nam 5 meczow i 4 pkt przewagi nad Legia. Wynika z tego ze mozemy nawet 1 mecz przegrac i nic sie nie stanie, do tego jesli Legia i Lech odnotuja jeszcze jakis remis to i my mozemy sobie pozwolic na remis w ktoryms z pozostalych spotkan. Jak dla mnie jestemy w swietnej sytuacji.
Sobol najlepiej grał hehe tak jakby pierwszy raz w zyciu pilke widzial, zapierdalał az miło hehe Fajnie ze Kasperczak potrafi wyciagnac dobre strony z takich pilkarzy jak Jop czy Łobo. Widac ze ma dobre podejscie do nich i sie nie spinaja psychicznie chlopaki. Jedynie co do Jopa to moze martwic wasze wyplakiwanie sie na forum. Czasami odnosze wrazenie ze tu jest forum jakis zajebistych pesymistow. Jak to pisaliscie ze Lewy wkreci Jopa w ziemie. A jakos Lewandowskiego to pamietam jeden strzal zpoczatku meczu a pozniej to chyba go na boisku wcale nie bylo. Ludzie przestancie ****a wiecznie plakac. Juz lepiej byc przesadnym optymista i sie zawiesc troche niz jak wy ciagle plakac i dopiero po 30 kolejce sie cieszycie jak juz nam wreczaja puchar za MP.
Jak tu pisaliscie na forum wystarczylo stlamsic Lechitow i nic nie grali. Kilka razy tam mocniej potraktowano Peszke i chlopak bal sie grac, to samo Stilic. Dzisiejszy mecz udowodnil ze nie ma czegos takiego jak wielki Lech. Jest Lech, Legia i Wisla czyli 3 wyrownane druzyny ktore raz stac na fajny mecz, raz na slaby i zawsze moga mecze miedzy soba wygrywac.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|