pan Dudi napisał(a):

Po takich meczach to ja się zastanawiam, czy ja jestem jebnięty, może jakiś masochista, by coś takiego oglądać
To był mecz dwóch kalekich drużyn - jak po nas można było się tego spodziewać ,bo schyłkowy Skorża to w zasadzie podobna gra co tydzień to Amica mnie totalnie zaskoczyła in minus bo grała chyba jeszcze gorzej.
Rozumiem że nasi dali dużo z siebie w defensywie(podobnie jak goście) ale czy to usprawiedliwia niemożność zrobienia składnej akcji, 3 celnych podań...
Ci obserwatorzy co tu niby zjechali to prędko chyba nie wrócą bo niestety obraz polskiej lig, jeśli chodzi o technikę jest wprost przygnębiający.
O Lewandowskim czy Stilicu to też ten kto to oglądał raczej słyszeć nie będzie chciał już.
Z naszej strony na pewno kolejny duży krok do w miarę dobrego transferu zrobił bezbłędny Marcelo, czasami wręcz ośmieszający przeciwników, zabrało tylko gola a okazje miał.
Bardzo solidnie Jop , Alvarez - Łobo kupę szumu - 1 na prawdę dobry strzał a tych jego padów to C.R mógłby się od niego uczyć.
Ogólnie zasłużony remis, masa walki - 0 techniki z obu stron