Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2010, 11:09
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie z ciekawości zajrzałem na forum wronieckiego klubu i oprócz tradycyjnego już pompowania balonika znalazłem taki oto kwiatek:
"Ja forum kibiców Wisły czytam tylko rano po śniadanku. Po części ich sygnaturek widać, że mają jakiś olbrzymi kompleks Lecha."
Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć czemu kibice Wisły mają kompleks Lecha?Po wszystkich forach od onetu przez interie po lechpoznan.pl wszędzie o tym piszą co przypomina zbiorową orgię kibiców amici .Dla mnie jest fenomenem podejście kibiców z wronek do własnego klubu którzy twierdzą , że wszystko mają najlepsze w kraju a jakoś w ciągu ostatnich lat najwyższe miejsce jakie zajęli to 3.A pisanie o ich klubie amica nie jest kompleksem ale pogardą dla ich sprzedajności .Cóż w parciu na sukces potrafili swoją koleżankę spuścili do 1 ligi,nawet wtedy kiedy było pewne , że mistrzem będzie Wisła wciąż darli mordy "tylko zwycięstwo ", na pewno jeden z lepszych wyjazdów cracovii .Dlatego zero szacunku dla tego klubu i tej części ich kibiców frustratów .
Po co przejmować się kibicami Amiki? Okazali się marnymi sprzedawczykami i to świadczy, kim są w rzeczywistości.
Odpowiedz cytując