Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2010, 16:02
MCDave napisał(a):Wyświetl post
No przeca napisałem wyżej, że mnie nie chodzi o prawną formę tej decyzji i to, czy Dziwisz mógł tak zrobić z prawnego punktu widzenia czy nie! Niech się stosuje do czego chce, moim zdaniem przyzwoitość i powaga sytuacji nakazywała w tym przypadku przedyskutowanie i głębszą analizę decyzji. Teraz niestety mamy takie efekty:
Orzeu znów nie rozumiesz... aaa zresztą
A niby z kim i dlaczego miał przedyskutowywać i prowadzić dogłębną analizę?

Dajmy na to, że jestem właścicielem Spółki z o.o. która jest właścicielem kawałka ziemi, dajmy na to w samym centrum Krakowa - i na tym skrawku ziemi stawiam grobowiec - zwykły grobowiec - Pantoen Zasłużonych - oczywiście mam zezwolenia i wszystkie inne konieczne "kwity" - to mam z kis dyskutować o tym, kogo chcę w tym grobowcu pochować Czy wystarczy, że zapytam o zgodę rodziny.......

Katedra Wawelska należy do Kościoła Rzymskokatolickiego - razem ze znajdującymi się tam kryptami grobowymi - a w imieniu tegoż KOścioła włada nią biskup diecezjalny - a jego władza jest ograniczona postanowieniami KPKanonicznego oraz Diecezjalnymi przepisami...... Dlaczego Biskup Krakowa - ma konsultować się w tej sprawie ? Z kim - z p. Wajdą ? z p. Michnikiem ?
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!